Tuomariklinikka: Avoin webinaari tuomaroinnista kiinnostuneille

Suomalaisen tuomaroinnin kehitystä varten koottu työryhmä (Antti Koskinen, Lauri Vassinen ja Samu Karvonen) järjestää ilmaisen tuomariklinikan keskiviikkona 15.5. klo 18-20. Kaikki tuomaroinnista kiinnostuneet ovat tervetulleita osallistumaan, mutta jokainen SM-kisoihin osallistuva tuomari on kuitenkin velvoitettu osallistumaan tähän webinaariin.

Tuomarikoulutus online webinar juliste ©Lauri Vassinen

Tässä on työryhmän terveiset aiheesta kiinnostuneille ja alhaalta löydät linkin webinaariin ilmoittautumista varten.

"Jotta skeittaus voisi Suomessa paremmin, niin haluamme kehittää ja varmistaa tuomaroinnin laatua kotimaisissa skeittikisoissa. Tämä siksi, että kotimaisissa kisoissa tuomittaisiin reilusti ja sitä myöten kisoihin osallistuvat skeittaajat kokisivat suorituksensa tulleensa tasapuolisesti ja oikeudenmukaisesti arvostelluksi. Toiseksi kilpailuiden tuomarilinja halutaan saada vastaamaan kansainvälisten areenoiden meininkiä ja tietysti samalla ohjata skeittaajia ymmärtämään, että millä suorituksella voisi pärjätä myös isommissa kisoissa. Kuitenkin pitäen huolen siitä, että skeittikisat Suomessa olisivat lajille ja sen kulttuurille ominainen tapahtuma, jossa kokoontuminen ja yhdessä skeittaaminen ovat edelleen myös valideja syitä osallistumiseen. Tuomaroinnin kehityksen ympärillä meillä on työryhmä johon kuuluu Lauri Vassinen, Samu Karvonen sekä lumilautailusta tuttu Antti Koskinen.

Tuomariklinikka - Jotta tuomarointi osaaminen kehittyisi Suomessa. Järjestämme tuomariklinikan, johon kaikki ovat tervetulleita osallistumaan. Jokainen SM-kisoissa tuomaroiva henkilö on kuitenkin velvoitettu osallistumaan tuomariklinikalle, joten jos skeittikisojen tuomarointi kiinnostaa, on klinikka hyvä paikka aloittaa.

Koulutus järjestetään
15.5. klo 18 webinaarina, johon kokoamme keskeisen sisällön World Skaten tuomarilinjauksista, formaateista, Liveheats -järjestelmästä yms. ja tähän päälle otamme keskustelua tuomaroinnista. Tärkein huomio on, että ei World Skate emmekä me liittona sano tai väitä mikä on hyvää skeittaamista vaan meidän tehtävämme on tarjota kisaajille luottamus siitä, että yhteinen linja on johdonmukainen ja se pitää. Klinikka on avoin myös muillekin kuin SM-kisoissa tuomaroiville.

Laita kalenteriin ylös 15.5.2024 klo 18-20 ja liity webinaariin jos aihe kiinnostaa!

Mikäli ylläoleva linkki ei toimi niin ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen info@rullalauta.fi

Edellinen
Edellinen

Viikonlopun kisareportaasi: Blue Tomato Best Foot Forward & UK Vert Series Sunday Service

Seuraava
Seuraava

ADHD-skeittikoulun valtakunnallistaminen