ETUSIVU // YHDISTYS // GALLERIA // TAPAHTUMAT // YHTEYSTIEDOT // ENGLISH/SVENSKA // FACEBOOK

Yhdistyksestä

Tyttörullalautailijat on perustettu vuonna 2007.

Tyttöjen ja naisten skeittausta vuodesta 2007

Tyttörullalautailijat ry on keväällä 2007 perustettu yhdistys ja Suomen Rullalautaliitto ry:n jäsen. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää tyttöjen ja naisten skeittausta.

Tyttörullalautailijat ry pyrkii järjestämään erilaisia tytöille ja naisille suunnattuja skeittitapahtumia kuten kilpailuja, yhteisiä skedesessareita sekä omia harrastevuoroja halleissa.

Kattavan yleiskatsauksen TRL:n toiminnasta saat tästä 5-vuotiskertomuksesta, joka sisältää suurimman osan TRL:n järjestämistä tapahtumista (pdf / n. 18 MB). Voit lukea menneistä tapahtumista myös tapahtumat-sivulta tai katsoa materiaaleja galleriasta.

Skeittiopetusta järjestämme vähemmän, sillä siihen ei tällä hetkellä ole riittävästi resursseja. Skeittiopetukseen ensiavun antaa Rullalautaliiton järjestämä Skeittikoulu, johon myös tytöt ovat tervetulleita.

Jäsenemme saavat alennusta yhteistyökumppaneiltamme seuraavasti; Sofia StorestaJOIK-luonnonkosmetiikkatuotteet -10 %, muut tuotteet -5% (lähetä tilauksesi emaililla info(at)sofiastore.fi), UNION FIVESTA -10 % ja Ponkesista -10%

Lisäksi jäsenillämme on vapaa pääsy kaikkiin TRL:n järjestämiin tapahtumiin joita ovat mm. pikkujoulut, hallicup ja Tyttöjen päivä. Skeittaaminen TRL:n omalla järjestövuorolla edellyttää voimassa olevaa jäsenyyttä.

Tyttörullalautailijat ry:n säännöt löydät tästä.


Liity jäseneksi!

Liity jäseneksi ja tule mukaan Tyttörullalautailijoiden toimintaan.

Kauden 2015-2016 jäsenmaksu on voimassa huhtikuuhun 2016 asti. Jäsenmaksun suuruus 18 vuotiailta ja sitä vanhemmilta on 10 euroa. Alle 18 vuotiailta jäsenmaksu on 5 euroa.

Ulkopaikkakuntalaiset (pääkaupunkiseudun ulkopuoliset) voivat liittyä jäseneksi 5 euron vuosimaksulla. Tervetuloa siis turkulaiset, tamperelaiset ja muiden kaupunkien skeittaajatytöt TRL:n jäseneksi!

Tarvittavat tiedot löytyvät myös kätevästi tästä pdf:stä.

Jäsenmaksua maksaessasi:

 • Jäsenmaksu maksetaan Tyttörullalautailijat ry:n tilille FI0436363010594299
 • Kirjoita viitetekstikenttään JÄSENMAKSU 2015-2016
 • Laita lisäksi sähköpostilla osoitteeseen tyttorullalautailijat@gmail.com seuraavat tiedot (nämä tarvitaan mm. jos haemme toiminta-avustusta Helsingin kaupungilta, avustusten saamiseen vaikuttaa ikä- ja asuinpaikkakuntajakauma):

  Nimi
  Asuinpaikkakunta
  Email
  Syntymävuosi
  Jos et maksanut itse jäsenmaksuasi, kerro kuka sen maksoi, jotta osaamme yhdistää sinut oikeaan maksusuoritukseen. Jos maksat jäsenmaksun lapsesi tai kaverisi puolesta, ilmoita kenen kaikkien maksun olet maksanut ja laita myös lapsen / kaverin tiedot meille sähköpostitse. Näin vältymme jäsenmaksuja tarkastaessa turhilta väärinkäsityksiltä.

Lähettämällä meille yhteystietosi päivitämme sinut yhteystietorekisteriin ja sähköpostilistalle, jolloin saat tiedon mm. tulevista tapahtumista. Lisäksi varmistat että saat yhteistyökumppaneidemme liikkeistä alennukset skeittitarvikkeita ja vaatteita ostaessasi.


TRL hallitus 2014-2015

Esittelemme tässä henkilöt Tyttörullalautailijat ry:n takana. Kaikki eivät välttämättä tiedä keitä me olemme ja vastaavasti meidän saattaa olla hankalaa yhdistää meiliboksiin tupsahtavaa uutta jäsentä kasvoihin hallilla - tule siis rohkeasti morjestamaan! Jos puolestasi olet kiinnostunut tulemaan mukaan hallitukseen, tule paikalle viimeistään vuosikokoukseen (ilmoitetaan lähempänä emaililla & Facebookissa).

maili hyttinen

Maili Hyttinen, puheenjohtaja

Asun Helsingissä ja olen skeitannut karkeasti laskien 15 vuotta. TRL:ssä olen ollut mukana yhdistyksen perustamisesta lähtien. Yhdistyksen puheenjohtajalle kuuluvien paperitöiden lisäksi olen tehnyt kaikenlaisia graafisia matskuja, videoeditointeja, valokuvannut jne. Viime vuosina itse skeittaus on ollut valitettavasti melko lailla jäissä loukkaantumisten takia. Näet minut siis ennemmin kameran takana kuin laudan päällä.

Kea Soza

Kea Soza, varapuheenjohtaja

Halusin aina löytää harrastuksen joka veisi mennessään. Skeittailin joskus teininä poikien kanssa pihalla mutten koskaan ajatellut, että siitä voisi varsinaisesti tulla minun juttuni. Kun muutin Alaskasta takaisin Suomeen jokunen vuosi sitten hain lumilautailun ohelle uutta lajia. Aloitin lonkkarilla vuonna 2011, mutta löysin itseni lopulta TRL:n Kontulan hallivuoroilta syksyllä 2012. Siitä asti olen skeitannut joka viikko, parhaimmillaan monena päivänä peräkkäin. Skeittaus on todella vienyt mukanaan, enkä voisi enää kuvitella elämääni ilman. Tätähän minun olisi aina pitänyt tehdä! Parasta skeittaamisessa on kaverit, yhteisöllisyys, uuden oppiminen ja itsensä ylittäminen.

reetta

Reetta Tiihonen, rahastonhoitaja

Olen tällainen eri lautalajien tyttö. Skeittauksesta sain jo esimakuni junnuna Kuopiossa, mut itse lajin löytymiseen menikin tovi. 2009 löysin lonkkarin. Alku menikin tämän lajin opetteluun. 2010 päädyin ukkohallan minille testailee kaverini skedee. Laji jäi vähän kutkuttelee. Ajattelin, et heti kun on aikaa, annan sille mahdollisuuden. Vierailin pari kertaa Kuopiosta käsin kontulassa, mutta skedekavereiden löytyminen Kuopiosta käsin oli kovin haastavaa. Lopulta muutin Helsinkiin. Pari eka kesää meni lonkkaroidessa välillä kontulassa vieraillen. Sitten 2012 sanoin frendeille, et aion muuten pysyy rullien päällä kokokauden ja meen mimmien skedevuorolle :-) Joukko silloisia rullailukavereita lähti kans messiin ja sillä tiellä ollaan! Laji on mieletön! Etenkin rakastan temppujen hinkkaamista, opettelua ja pähkäilyä. Se et on pikkasen mukavuus alueelta pois, ei liikaa - mut ei liian vähän. Sitä et ollaan yhdes, nautitaan lajin ilosta ja onnistumisista ja tietysti rullataan :-)

janina

Janina Ryssy, sihteeri

Kesällä 2013 Amsterdamissa asuessani olin elämäntilanteessa, jossa tarvitsin uusia ihmisiä elämääni kipeämmin kuin koskaan. Monien sattumien ja yhden hullun päähänpiston johdattamana otin naapurin penskan, koivuhalkoa fysiikaltaan muistuttavan market completen kainaloon ja töpötin äärimmäisissä pelkotiloissa ja tärinöissä Damin paikalliselle hallille ilman mitään käryä siitä mihin olisin ryhtymässä. Amsterdamin hulppeasta hallista tuli meikäläisen turvasatama ja päättymätön rakkaustarina rullalaudan ja mustelmien kanssa sai alkunsa. Tykkään tässä lajissa siitä, että saan kehittyä(tai olla kehittymättä) omaan tahtiini ja hinkata sitä ollieta vaikka kaks tuntia putkeen ilman että kukaan tulee korvan juureen märisemään että tee nyt jotain muuta. Saa tehdä sitä mistä tykkää ja olla tekemättä sitä mistä ei tykkää. Ne jäävuoren kokoiset onnistumisen riemut kun itse tai joku muu onnistuu jossain ihan yksinkertaisessakin jutussa, on ihan hillittömiä. Ja ne perhoset mahan pohjassa kun sessarit lähestyy! TRL on ollut tosi merkittävä kanava verkostoituessa muihin skeittaaviin tyttöihin, joista on Suomeen muuton jälkeen kehittynyt itselle korvaamaton yhteisö. Tuu jo säkin meidän kanssa skeittaamaan ja könyämään.

leena

Leena Vänni, hallituksen jäsen

Aloitin rullalautailun Tampereella vuonna 1998, tauon jälkeen uudestaan 2006. TRL:ään päädyin Helsinkiin muutettuani 2009, kun siellä oli ennestään tuttuja hauskoja tyyppejä. Skeittaan mieluiten puuleja, mutta oikeastaan kaikki skeittaus maistuu. Helpoiten löytää kesäisin Hillerin ja Vuosaaren parkeilta, talvisin Sokevasta. Edustan TRL:ää myös Suomen Rullalautaliiton hallituksessa.

fia

Fia Lund, hallituksen varajäsen

Kiinnostuin skeittauksesta jo 1998, kun kaikilla naapurin pojilla oli laudat niin tietysti minunkin piti saada. Lopetin kuitenkin sen jälkeen kun osasin yhden tempun. 2007-2010 mulla kulki aina kruiseri kainalossani minne ikinä menin, ulkomaille tai koululle. 2010 Kaipasin uusia haasteita ja aloitin normi temppudekillä rullailemaan streetillä, parkeilla ja halleissa. Tykkään myös käydä rullailemassa Ruotsissa. Opiskelen kulttuurituottajaksi, mikä vie liikaa aikaa, joten en ehdi kovin aktiivisesti rullailemaan.

bea

Bea Palotie, hallituksen varajäsen

Olen asunut stadissa koko ikäni ja skedeyksen aloitin noin 10 vuotta sitten. Paljon ollut taukoja ja välillä siirryin kruiseriin. Nyt kuitenkin ensimmäistä kertaa hallituksessa ja dekistä on tullut selkeä jalanjatke. Haluan levittää skeittausta tyttöjen keskuudessa Suomessa, muualla maailmaa se on ollut jo pitkään kovassa nousussa. Rakastan ja kannatan tätä lajia. Edullinen ja helppo aloittaa ja ennen kaikkea se tuottaa itselle iloa ja hyvän olon tunnetta. Ja mikä parasta, joka päivä enemmän ja enemmän!

Muut aiemmissa TRL-hallituksissa mukana olleet

Marjut Uusmäe-Jansson (yhdistyksen perustaja), Outi Mäkiaho, Maiju Pohjola, Senja Janatuinen, Ursula Värv, Hanna Ylätalo, Krista King, Satu Pulkki-Pennanen (yhdistyksen perustaja), Katja Häkli, Liisa Kemppainen, Chia Elo-Rauta.

Katso muiden esittelyjä täältä.

Jäseneksi

Jäsenenä tuet tyttörullailun kehittymistä ja tapahtumien järjestämistä Suomessa. Lisäksi saat alennuksia yhteistyökumppaneiltamme, ilmaisen sisäänpääsyn kaikkiin TRL-tapahtumiin, tapaat hyviä tyyppejäja pysyt kartalla tyttöskeittauksesta niin Suomessa kuin ulkomaillakin!

Lue jäsenyydestä lisää täällä. Jäsenmaksu on voimassa huhtikuusta huhtikuuhun. Skeittaaminen TRL:n järjestövuorolla Kontulassa edellyttää voimassa olevaa jäsenyyttä.

 

Tyttörullalautailijat ry 2013