Tyttöjen skeittipäivä Hämeenlinnassa 27.10.2012: Laitostumista

Hallikausi on pyörähtänyt käyntiin ja vaikka ei ihan vielä voi sanoa, että Kontula on niii-iiin nähty, niin kiva nähdä muutakin. Kuten vaikkapa viime vuoden tapaan Hämeenlinnan Laitos. Ja hei pojat, kun kutsuitte meidät Laitokselle skeittaamaan jo toisena vuonna peräkkäin, voimmekin kutsua sitä tästä lähtien vuosittaiseksi perinteeksi!

Tällä kertaa porukkaa oli Hämeenlinnasta, Hyvinkäältä, Keravalta ja Helsingistä. Ehkä myös Vantaalta ja Espoosta, en pidä lukua kaikkien asuinpaikasta, hyvä kun muistan omani. Lauantainen aamuaika ehkä vähän rajoitti osallistujamäärää, mutta 15 mimmiä laudoilla on enemmän, mitä Laitoksella normaalisti nähdään kauden aikana. Enemmänkin tilaa tytöille olisi, ja jos sekavuorolla skeittaaminen ahdistaa, Laitokselta vihjaillaan, että tytöt voisivat omia lauantaiaamut vaikka säännöllisestikin, jos joku paikallinen haluaa alkaa vuoroa vetämään. Ei huono tarjous!

No mutta siihen skeittaukselliseen antiin. Paikalla oli niin aloittelijaa kuin SM-mitalisteja ja kaikille riitti skeitattavaa. Monenlaista itsensä ylitystä tuli taas nähtyä. Kuvat ja video kertokoot tarkemmin.

Teksti: Leena Vänni
Kuvat: Maili Hyttinen

Katso video:Vimeosta

Lue lisää ja katso kuviaWLP-blogista

Laitoksen nettisivut.

Laitos Facebookissa.


[Takaisin ylös]
[Edelliselle sivulle]